top of page

Websites - Portfolio

Screenshot (253).png

WBE STUDIO
VIDEO PRODUCTION COMPANY

WBE Studio is an independent creative video production company. We help businesses & and brands to achieve more with video. We are devoted to solving your needs, mainly focused on 2D animation, whiteboard animation & advertising videos.

Screenshot (254).png

MAGIC MIRROR
ИНТЕРАКТИВНО ОГЛЕДАЛО

Magic Mirror е интерактивно парти огледало, което предлага един напълно нов начин за забавление, с неограничени възможности. Първата изцяло Българска интерактивна, забавна и безкрайно щура фото-технология за да запазим вашите спомени и емоции от специалните за вас моменти.

Screenshot (263).png

Cherry by Mary
Сладкарница

Създаване на онлайн магазин за торти, кетъринг, сладки за всеки празник и делник. Това е сладко изкушение :) Доставя до адрес истински и вкусни торти. По желание на клиента, цели или на парче.  В избора са още много други сладки красоти, като кексчета, еклери и еклерови десерти, кето и веган десерти и много други.

Screenshot (266).png

NG Doors
Интериорни и Външни Врати

Нашите редовни клиенти NG DOORS се обърнаха отново към нас със запитване за изработка на онлайн магазин за врати, в който да има възможност да се добавят врати с различни цветове и размер на касите. Това е един продукт с  различни разновидности, където крайният клиент може да разгледа цветовете, да си избере с какво покритие да е вратата и да поръча.

Screenshot (255).png

ВАСИЛЕВА
СЧЕТОВОДСТВO & ОДИТ

Извършваме качествено и в срок всякакви счетоводни услуги, регистрация на фирми, одиторски услуги, финансови и данъчни консултации. Подготвяме документи за кандидатстване по европрограми на държавен фонд "земеделие" - за развитие на селските райони и по европрограми на европейския съюз.

Screenshot (258).png

НН ТРАНС - РЕМОНТ ВАРНА
СТРОИТЕЛСТВО И РЕМОНТ

НН Транс предлага цялостни строителни и ремонтни решения за дома, офиса и вилата като спазва високи стандарти и следва най-добрите практики. НН Транс е вашият доверен партньор в мисията да ви дадем най-високо качество на търсената услуга.

Screenshot (264).png

ZakupiBG
Магазин с Accelerated Mobile Pages

Изработка на иновативен сайт за онлайн пазаруване в България. В буквален смисъл - онлайн MOL. Идеята за такъв тип онлайн магазина е, да се пазаруват разнообразни стоки с обща доставка. Пазарувате комплексно и получавате с една доставка всички желани продукти, постигате по-добра цена, поради обединената и единна доставка.

Screenshot (267).png

The Green Bear
Магазин за Здраве и Красота

Създаване на онлайн магазин за индустрията за здраве и красота, която е на стойност 400 милиарда долара с милиони независими изпълнители и подизпълнители, ние вложихме много знания и способности да извадим на бял свят и една българска компания, работеща в тази сфера при изпълнението на проекта за онлайн продажби. 

Screenshot (256).png

ЮЛНЦ НОВА ВАРНА
НЕПРАВИТЕЛСТВЕНА ОРГАНИЗАЦИЯ

ЮЛНЦ Нова Варна е неправителствена и политически независима организация работи активно за осигуряването на възможности и подкрепа за образователна и културна интеграция на младежи и не само в неравностойно социално положение България.

Screenshot (252).png

BMG PLASTIC MARKE
МАГАЗИН ЗА ПЛАСТМАС. ПРОДУКТИ

Препродаване на стелажи, складово оборудване, системи за съхранение и подемно-транспортна техника. Компанията е специализирана в продажба, монтаж и сервиз на метални стелажи , складово оборудване , подемно-транспортна техника, автоматизирани складови системи и други решения за съхранение.

Screenshot (265).png

VarnaOpticsEU
Онлайн Оптика

Създаването на онлайн магазин и онлайн оптика  varnaoptics.eu, беше красиво, приятно и в същото време сложно изпълнение.
Сайтът следва всички съвременни тенденции в бранша на онлайн магазините. Красив с продуктите си и снимките им с висока резолюция. Да се работи по него, беше удоволствие.

Screenshot (268).png

Фратели
Онлайн Поръчка на Пици

Изработка на уеб сайт за пицария Фратели Варна тип онлайн магазин с възможност за поръчки през интернет и интегриране на онлайн разплащателен метод с карти посредством Борика и ePay Свят. Основната ни задача беше да разработим уеб сайт за верига ресторант-пицарии Фратели Варна на професионално и силно функционално ниво.

bottom of page